OKI Europe Ltd. и группа компаний “В.М.” объявляют о начале прямых дилерских поставок оборудования

OKI_RED_RGB

Українське представництво компанії Oki Europe, Ltd і група компаній “В.М.” оголосили про підписання прямого дилерського контракту на поставку обладнання OKI на території України

Київ, 25 березня 2016 р – компанії Oki Europe Ltd. і група компаній “В.М.” оголошують про підписання прямого дилерської угоди про постачання обладнання на територію України . Угода передбачає поставку всього спектру обладнання за винятком широкоформатних (екосольвентний і інженерних) пристроїв.

Співпраця між Oki та «В.М.» розпочато понад 18 років тому з невеликих обсягів поставок обладнання та витратних матеріалів в рамках програми підтримки дилерів “SHINRAI”. Наступним етапом стало розвиток дистрибуції витратних матеріалів в рамках підписаного дистриб’юторського угоди. Посилення продуктового ряду компанії Oki пристроями з відкритою платформою (в тому числі і пристроїв серії ES, призначених для поставок в рамках ОББ контрактів, покопійной друку) і націленість «В.М.» на розвиток бізнесу з корпоративними Замовниками дозволяють розширити співпрацю, підписавши пряме дилерську Угода на постачання обладнання OKI компанією «В.М.» кінцевому користувачеві.

« В результаті багаторічної спільної роботи сформувалося розуміння того, щоб підходи до розвитку бізнесу, націленість на досягнення цілей мають багато спільного в наших компаніях . З появою унікального обладнання з відкритою платформою (Open API), в тому числі і дозволяє бути конкурентним на ринку МОБ контрактів (ES Series), а також наявність в портфелі Oki програмного забезпечення для оптимізації процесів документообігу і друку зокрема , ми побачили нові можливості для розширення співпраці. Наявність професійного персоналу, бажання інвестувати в розвиток цього напрямку з боку нашого партнера підтвердило взаємність такого руху назустріч . На сьогодні у нас є узгоджений план спільного розвитку , що дозволяє говорити про принципову зростанні спільного бізнесу, навіть в умовах посилилася кризи », – зазначив пан Тарас Чабанівську, глава представництва Oki Europe , Ltd .

« З компанією OKI ми співпрацюємо вже понад 18-ти років і підписання такої угоди виглядає як логічне продовження розширення нашого спільного співробітництва . Якісне, надійне обладнання поряд з професійним підходом компанії Oki, професійна команда представництва, багаторічний досвід спільної роботи – фактори, що визначили наш вибір Oki, як стратегічного партнера в напрямку з розвитку корпоративного бізнесу. У нас є достатня кількість Замовників, які довіряють нам, знаючи рівень сервісу і підходи до задоволення їх запитів . Як одне з ключових напрямків розвитку ми бачимо задоволення запитів існуючих і нових Замовників , в тому числі і з надання послуг аутсорсингу друку. Професійна команда продавців, інженерів, напрацьована логістика, фінансові ресурси в поєднанні з тим, що ми отримуємо від Oki, дозволяє говорити про те, що, на сьогодні, ми готові надати Замовнику ефективні рішення (у тому числі високоякісне обладнання та сервісну підтримку) найвищого професійного рівня »- зазначив генеральний директор групи компаній« В.М. »пан Петро Будаев.

Про  OKI  Europe  Limited

OKI Europe Limited є дочірнім підприємством корпорації OKI Data (OKI Data Corporation), світового виробника продукції для професійної внутрішньоофісної бізнес-друку, додатків і сервісів, створюваної з метою збільшення ефективності бізнесу «сьогодні і завтра». Компанія має репутацію одного з провідного виробника рішень для друку в Європі за показниками обсягів та вартості продукції, що поставляється. Спектр продукції Oki Europe включає в себе шість різних сегментів: повнокольорові і монохромні принтери, багатофункціональні пристрої, в яких об’єднані функції друку, копіювання, сканування і факсу, а також серійні матричні принтери, факси і спеціалізовані POS-принтери. Заснована в 1990 році, Oki Europe сьогодні включає близько 1 100 Співробітників, 21 офіс з продажу та підприємств виробництва і в 60 представлена ​​в країнах регіоні EMEA.

Детальну інформацію роботи більше про компанію можна знайти на сайті http://www.oki.ua/.

OKI Data Corporation є дочірньою компанією корпорації Oki Electric Industry Co. Ltd. з головним офісом в м Токіо. Корпорація заснована в 1881 року і є виробником телекомунікаційного устаткування номер один в Японії.

Про групу компаній «В. М. »

Група компаній “В.М.” (від укр “витратні матеріали”.) – Організація, заснована в 1996 р, є офіційним дистриб’ютором та бізнес-партнером провідних світових виробників офісної техніки та витратних матеріалів. Компанія пропонує широкий асортимент витратних матеріалів для друку, носії інформації, оргтехніку, комп’ютерні аксесуари.

Більш детальну інформацію про групу компаній «В.М.» можна знайти на сайті: http://patronservice.ua/

Залишити коментар