Нові можливості ERC

ERC оголошує про нові вакансії в різних підрозділах і особливо велику їх кількість (понад 35 нових робочих місць) в комерційній дирекції.

Група компаній ERC – один з найбільших дистрибуторів в Україні з продукції споживчої електроніки, апаратно-програмних рішень для підприємств та бізнесу, побутової техніки, техніки для дому, товарів для дітей та іграшок, дистрибутор зі зростаючим бізнесом у понад 10-ти інших країнах. ERC займає впевнену позицію у переліку ТОП 100 найбільших платників податків в Україні у держбюджет, один з лідерів ринку за розмірами гідної заробітньої платні співробітникам, яка виплачується цілком офіційним шляхом. Компанія відома на ринку з 1995 року й рік за роком покращує ефективність та конкурентноспроможність.

ERC оголошує про нові вакансії в різних підрозділах і особливо велику їх кількість (понад 35 нових робочих місць) в комерційній дирекції компанії .

Така кількість нових вакансій пов’язана з амбітними бізнес-планами ERC на найближчі та подальші роки, та у зв’язку з новою можливістю розмістити поточну та додаткову кількість співробітників у комфортних умовах. Цієї осені відчинить двері новий бізнес-центр компанії (дев`ятиповерховий офіс дивіться на фото нижче) на додачу до існуючої потужної інфраструктури. Переважну кількість вакансій розрахована на молодь – випускників Вишів, можливо, навіть, без досвіду роботи, проте запрошуємо й працівників з досвідом у схожій чи, навіть, іншій галузі. У компанії є всі умови для персонального навчання, зростання та становленя з початкової посади до іншої у ролі :

  • досвідченого фахівця-комерсанта (KAM чи BDM )
  • інженера чи архітектора комп’ютерних систем з функціями пресейл спеціаліста
  • працівника бек-офісу
  • керівника групи чи підрозділу
  • поважного спеціаліста у своєму напрямку діяльності

з подальшою перспективою кар’єрного та професіного росту. Базовими перевагами претендентів на роботу на певні позиції є загальний рівень освіченості, культури, деякі позиції потребують більш досконалих навичок чи більш досконалого знання та використання англійської мови. Залежно від здібностей кандидата йому буде запропоновано кілька варіантів чи один варіант з можливих вакансій.

Чекаємо на заявки щодо бажання працювати у ERC.

Надсилайте будь ласка заявки чи листи на адресу info@erc.ua. Можна одразу додавати резюме чи просто стислий письмовий автобіографічний опис про себе.

Опубліковано в Новини членів АПІТУ. Позначки: . Leave a Comment »

Залишити коментар